Få overblikket over hotellerne i Ischgl

 

Leder du efter det perfekte hotel i Ischgl, Østrig til at fuldende din skiferieoplevelse? Med så mange muligheder tilgængelige, kan det være overvældende at vælge den rigtige for dig. Uanset om du leder efter et luksuriøst tilflugtssted eller en budgetvenlig mulighed, bekvemmelighed til ski-in/ski-out eller familievenlige faciliteter, har Ischgl noget at tilbyde for enhver type rejsende. I denne artikel tager vi et nærmere kig på de bedste hoteller i Ischgl i forskellige kategorier, fra miljøvenlige og bæredygtige muligheder til romantiske ferier og kæledyrsvenlige overnatningssteder. Så lad os dykke ned og finde det perfekte hotel til dit næste skieventyr i Ischgl!

De mest luksuriøse hoteller

Ischgl er kendt for sine eksklusive overnatningssteder, der henvender sig til luksussøgende. De mest luksuriøse hoteller i Ischgl tilbyder uovertrufne bekvemmeligheder, enestående tjenester og overdådigt interiør, der henvender sig til de mest kræsne rejsende. Et af de mest luksuriøse hoteller i Ischgl er Hotel Trofana Royal, et femstjernet hotel med et omfattende wellness-område, prisvindende restauranter og luksuriøse værelser og suiter med en fantastisk udsigt over bjergene. Hotellets wellness-område omfatter en stor indendørs pool, flere saunaer og dampbade og et fitnesscenter, mens restauranterne serverer udsøgte østrigske og internationale retter.

Et andet luksuriøst hotel i Ischgl er Hotel Madlein, et moderne hotel med et lækkert design, der tilbyder en bred vifte af faciliteter og tjenester til gæsterne. Hotellets wellness-område er et af de bedste i Ischgl og byder på en stor spa, en infinity-pool på taget og forskellige saunaer og afslapningsområder. Hotellet har også en gourmetrestaurant, der serverer kreative retter, samt en smart bar og lounge, hvor gæsterne kan nyde cocktails og levende musik.

Hotel Schlosshotel Ischgl er også et stærkt anbefalet luksushotel i området. Hotellets elegante værelser og suiter er indrettet med luksuriøse bekvemmeligheder og tilbyder en betagende udsigt over de omkringliggende bjerge. Hotellet har et stort spa-område med en opvarmet indendørs pool, en finsk sauna, et dampbad og et fitnesscenter. Hotellet har også en gourmetrestaurant, der serverer udsøgt køkken, en hyggelig bar med åben pejs og en cigarlounge. Samlet set tilbyder de mest luksuriøse hoteller i Ischgl gæsterne en uforglemmelig oplevelse med enestående tjenester, luksuriøse faciliteter og fantastiske omgivelser.

Hoteller med direkte og næsten direkte piste adgang

Ischgl er et skisportssted i verdensklasse i Østrig, kendt for sit betagende alpine landskab, varierede terræn og moderne liftsystem. For skiløbere og snowboardere er en af de mest eftertragtede funktioner på et hotel direkte adgang til pisterne. Det betyder, at gæster kan træde ud af deres hotel og ud på skiløjperne uden at skulle tage en bus eller gå en lang afstand. I Ischgl er der flere hoteller, der tilbyder denne form for ski-in/ski-out adgang, hvilket giver gæsterne en bekvem og fornøjelig oplevelse på bjerget.

Et af de mest populære ski-in/ski-out hoteller i Ischgl er Hotel Trofana Royal, en luksuriøs femstjernet ejendom beliggende lige ved siden af Silvretta-svævebanen. Det betyder, at gæsterne kan tage svævebanen op ad bjerget lige fra hotellets dørtrin. Hotellet har 110 værelser og suiter, som alle er elegant indrettede og har moderne bekvemmeligheder såsom fladskærms-tv, minibar og gratis Wi-Fi. Hotellet har også en række restauranter og barer, herunder en gourmetrestaurant med en Michelin-stjerne, et steakhouse og en sushibar. Andre faciliteter omfatter en spa, fitnesscenter, indendørs og udendørs pools og en skiudlejningsbutik.

Et andet hotel med direkte adgang til pisterne er Hotel Sonne, en firestjernet ejendom beliggende i hjertet af Ischgl. Hotellet ligger kun få skridt fra Fimbabahn-svævebanen, som tager gæsterne op til Silvretta Arenas skråninger. Hotellet har 54 værelser og suiter, som alle er smagfuldt indrettede i moderne alpestil. Værelserne er udstyret med fladskærms-tv, minibar og gratis Wi-Fi. Hotellet har også restaurant og bar, spa med sauna og dampbad samt skiopbevaringsrum.

For dem, der leder efter en mere overkommelig mulighed, er Hotel Albona et trestjernet hotel, der tilbyder ski-in/ski-out adgang til en rimelig pris. Hotellet ligger ved foden af pisterne og kun få meter fra svævebanen. Hotellet har 30 værelser, som alle er enkle, men komfortable og har fladskærms-tv, minibar og gratis Wi-Fi. Hotellet har også restaurant og bar, spa med sauna og dampbad samt skiopbevaringsrum.

Hotel Seiblishof ligger også lige ved pisten og tilbyder ski-in/ski-out adgang. Hotellet har et wellness-område, indendørs pool og flere spisemuligheder. Endelig er Hotel Brigitte en anden populær mulighed for skiløbere, der leder efter direkte adgang til pisterne. Hotellet ligger ved siden af Silvrettabahn-svævebanen og har spa, restaurant og bar.

Andre hoteller der bør nævnes er:

Hotel Alpenrose: Et andet ski-in/ski-out hotel, Hotel Alpenrose tilbyder komfortable værelser, en restaurant på stedet og et spa-område med sauna og dampbad. Hotellet har også sin egen skiskole og udlejningsbutik.

Hotel Solaria: Beliggende i hjertet af Ischgl tilbyder Hotel Solaria direkte adgang til pisterne samt en række andre faciliteter, herunder en spa, restaurant og bar. Hotellet har også et skirum med opvarmede støvlestativer.

Hotel Elizabeth: Dette luksushotel har direkte adgang til pisterne samt en indendørs pool, spa og flere restauranter på stedet. Hotellet tilbyder også en gratis shuttleservice til og fra skilifterne.

Hotel Madlein: Beliggende i centrum af Ischgl, tilbyder Hotel Madlein adgang til ski-in/ski-out, en spa med indendørs pool og flere spisemuligheder på stedet. Hotellet har også en natklub og er vært for regelmæssige arrangementer og fester.

Desværre er der ingen lavprishoteller i Ischgl, der tilbyder direkte adgang til pister. De hoteller, der har adgang til ski-in/ski-out, har tendens til at være mere eksklusive og luksuriøse, med højere værelsespriser, der matcher. Der er dog flere overkommelige overnatningssteder i Ischgl, der ligger i gåafstand fra pisterne og giver nem adgang til skilifterne. Nogle af disse muligheder inkluderer Hotel Alp-Larain, Hotel Ischglerhof og Hotel Martha. Disse hoteller tilbyder komfortable værelser og grundlæggende faciliteter såsom gratis Wi-Fi, morgenmad og skiopbevaring. Selvom de måske ikke har det samme niveau af luksus og bekvemmelighed som ski-in/ski-out hotellerne, er de stadig gode muligheder for budgetbevidste rejsende, der ønsker at nyde skiløb og snowboarding i Ischgl.

Prisvenlige hoteller i Ischgl

For rejsende, der leder efter budgetvenlige overnatningsmuligheder i Ischgl, er der flere muligheder. Her er nogle af de mest populære:

Hotel Piz Buin: Beliggende kun få minutters gang fra byens centrum tilbyder Hotel Piz Buin hyggelige og komfortable værelser til rimelige priser. Hotellet har en sauna, et dampbad og et afslapningsområde, hvilket gør det til et ideelt valg for rejsende, der ønsker at slappe af efter en dag på ski. Fra cirka 100 Euro pr nat.

Hotel Garni Angela: Dette hotel er beliggende i hjertet af Ischgl og tilbyder værelser med balkon og udsigt over bjergene. Hotellet har et skiopbevaringsrum og en sauna, hvilket gør det til et godt valg for skiløbere på et budget. Fra cirka 100 Euro pr nat.

Hotel Tanzer: Hotel Tanzer ligger lidt længere fra byens centrum, men det giver fremragende værdi for pengene. Hotellet har en sauna, et dampbad og et afslapningsrum samt et skiopbevaringsrum. Fra cirka 80 Euro pr nat.

Hotel Garni Valulla: Dette hotel er beliggende i byens centrum og tilbyder hyggelige og rene værelser til overkommelige priser. Hotellet har et skiopbevaringsrum, en sauna og et afslapningsområde, hvilket gør det til et godt valg for skiløbere på et budget. Fra cirka 80 Euro pr nat.

Hotel Garni Alpenstern: Dette hotel ligger lidt længere fra byens centrum, men stadig i gåafstand. Det tilbyder komfortable værelser med udsigt over bjergene og et spa-område med sauna og afslapningsrum. Fra cirka 100 Euro pr nat.

Hotel Central: Dette hotel er beliggende i hjertet af Ischgl og tilbyder komfortable værelser til overkommelige priser. Hotellet har et skiopbevaringsrum, en sauna og et afslapningsområde, hvilket gør det til et ideelt valg for skiløbere på et budget. Fra cirka 100 Euro pr nat.

Har man ikke noget imod at bo lidt udenfor Ischgl, er her et par ekstra muligheder:

Hotel Verwall: Hotel Verwall ligger i landsbyen Mathon, kun få kilometer fra Ischgl. Det tilbyder komfortable værelser med udsigt over bjergene og en restaurant, der serverer traditionelle østrigske retter. Værelsespriserne starter ved omkring 80 Euro pr nat.

Alpenresidenz Ballunspitze: Alpenresidenz Ballunspitze ligger i nabobyen Galtur, omkring 10 kilometer fra Ischgl. Det tilbyder rummelige værelser med udsigt over bjergene og et spa-område med sauna, dampbad og indendørs pool. Værelsespriser starter ved omkring 100 Euro pr nat.

Hotel Garni Mondin: Hotel Garni Mondin ligger i nabobyen Kappl, omkring 7 kilometer fra Ischgl. Det tilbyder hyggelige og komfortable værelser med udsigt over bjergene og et spa-område med sauna og dampbad. Værelsespriserne starter ved omkring 80 Euro pr nat.

Hotel Alpina: Hotel Alpina ligger i landsbyen Mathon, omkring 4 kilometer fra Ischgl. Det tilbyder komfortable værelser med udsigt over bjergene og et spa-område med sauna, dampbad og afslapningsrum. Værelsespriserne starter ved omkring 80 Euro pr nat.

Populære familiehoteller

Der er adskillige hoteller i Ischgl, der er særligt velegnede til familier med børn, der tilbyder en række faciliteter og aktiviteter for at holde børn underholdt. Her er nogle af de bedste muligheder:

Hotel Madlein – Dette luksuriøse 4-stjernede hotel er beliggende i hjertet af Ischgl og tilbyder en række familievenlige faciliteter, herunder et legerum for børn, en biograf og en swimmingpool. Hotellet tilbyder også børnepasning og har en børnemenu i restauranten. Priserne starter ved omkring €200 per nat.

Hotel Seiblishof – Dette 4-stjernede hotel har en række familievenlige faciliteter, herunder en børneklub, en swimmingpool og et legeområde. Hotellet tilbyder også børnepasning og har en børnemenu i restauranten. Priserne starter ved omkring €170 per nat.

Hotel Trofana Royal – Dette luksuriøse 5-stjernede hotel har en række familievenlige faciliteter, herunder en børneklub, en swimmingpool og et legeområde. Hotellet tilbyder også børnepasning og har en børnemenu i restauranten. Priserne starter ved omkring €400 per nat.

Hotel Albona – Dette 4-stjernede hotel tilbyder en række familievenlige faciliteter, herunder en børneklub, en swimmingpool og et legeområde. Hotellet tilbyder også børnepasning og har en børnemenu i restauranten. Priserne starter ved omkring €150 per nat.

Hotel Solaria – Dette 4-stjernede hotel tilbyder en række familievenlige faciliteter, herunder en børneklub, en swimmingpool og et legeområde. Hotellet tilbyder også børnepasning og har en børnemenu i restauranten. Priserne starter ved omkring €160 per nat.

Hotel Sonne – Hotel Sonne ligger i centrum af Ischgl og tilbyder familieværelser med separate soveområder for børn. Hotellet har også et legerum for børn, og forældre kan slappe af i saunaen og dampbadet. Priserne for et familieværelse starter ved omkring 300 € per nat.

Alpenhotel Ischglerhof – Dette hotel ligger kun få skridt fra skilifterne og tilbyder familiesuiter med separate soveområder for børn. Hotellet har et legerum for børn, og forældre kan nyde spa- og wellnessfaciliteterne. Priserne for en familiesuite starter ved omkring 450 € per nat.

Hotel Garni Alpenland – Hotel Garni Alpenland tilbyder komfortable familieværelser med køjesenge og separat opholdsstue. Hotellet har også et legerum for børn, og forældre kan slappe af i saunaen og dampbadet. Priserne for et familieværelse starter ved omkring 280 € per nat.

Hotel Vista Allegra – Dette hotel er beliggende i et roligt område af Ischgl og tilbyder rummelige familieværelser med separate soveområder for børn. Hotellet har et legerum for børn, og forældre kan slappe af i saunaen og dampbadet. Priserne for et familieværelse starter ved omkring 300 € per nat.

Hotel Garni Prenner: Dette familiedrevne hotel har 3- og 4-personersværelser til rådighed og tilbyder gratis børnepasning om eftermiddagen. Hotellet har også sauna og spabad, som forældre kan nyde. Priserne starter ved omkring €130 per nat.

Sporthotel Silvretta: Dette firestjernede hotel har familieværelser og suiter til rådighed og tilbyder et børneprogram med aktiviteter såsom bagning, håndværk og snesko. Hotellet har også en pool og spa-område samt et legerum for børn og udendørs legeplads. Priserne starter ved omkring €200 per nat.

Samlet set tilbyder disse hoteller i Ischgl en række faciliteter og aktiviteter for at holde børn underholdt, hvilket gør dem ideelle valg for familier, der besøger området. Priserne varierer afhængigt af sæson og værelsestype, men alle disse hoteller tilbyder god værdi for pengene i betragtning af det serviceniveau og de faciliteter, de tilbyder.

Hoteller der har fokus på bæredygtighed

Har I som rejsende fokus på bæredygtighed og klima, så er her de 10 mest klimavenlige hoteller i Ischgl:

Hotel Trofana Royal: Dette 5-stjernede hotel er forpligtet til bæredygtighed og miljøvenlighed, med initiativer som energieffektive varme- og kølesystemer, miljøvenlige rengøringsprodukter og økologiske, lokale fødevarer. Priserne varierer fra omkring €380 til €760 pr. nat.

Alpenhotel Ischglerhof: Dette 4-stjernede hotel er forpligtet til bæredygtig praksis såsom brug af vedvarende energikilder, genbrug og servering af lokalt produceret mad. Priserne varierer fra omkring €150 til €300 pr. nat.

Sporthotel Silvretta: Dette 4-stjernede hotel har fokus på bæredygtighed med tiltag som energieffektive varme- og kølesystemer, lokale og økologiske fødevarer og miljøvenlige rengøringsprodukter. Priserne varierer fra omkring €120 til €350 pr. nat.

Hotel Fliana: Dette 4-stjernede hotel er forpligtet til bæredygtighed med funktioner som energieffektive varme- og kølesystemer, lokalt indkøbt mad og en have på stedet til dyrkning af urter og grøntsager. Priserne varierer fra omkring €200 til €500 pr. nat.

Hotel Solaria: Dette 4-stjernede hotel er miljøvenligt med initiativer som energieffektive varme- og kølesystemer, lokalt indkøbt mad og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter. Priserne varierer fra omkring €120 til €300 pr. nat.

Hotel Madlein: Dette 4-stjernede hotel har et stærkt fokus på bæredygtighed med tiltag som energieffektive varme- og kølesystemer, lokalt indkøbt mad og en økologisk have på stedet. Priserne varierer fra omkring €170 til €700 pr. nat.

Hotel Sonne: Dette 4-stjernede hotel er forpligtet til bæredygtighed med initiativer såsom brug af vedvarende energikilder, miljøvenlige rengøringsprodukter og lokalt produceret mad. Priserne varierer fra omkring €130 til €380 pr. nat.

Hotel Post Ischgl: Dette 4-stjernede hotel har et stærkt fokus på bæredygtighed, med tiltag som energieffektive varme- og kølesystemer, lokalt indkøbt mad og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter. Priserne varierer fra omkring €180 til €400 pr. nat.

Hotel Albona: Dette 3-stjernede hotel er miljøvenligt med initiativer såsom brug af vedvarende energikilder og miljøvenlige rengøringsprodukter samt lokalt fremskaffet mad. Priserne varierer fra omkring €70 til €200 per nat.

Hotel Arnika: Dette 3-stjernede hotel har fokus på bæredygtighed med tiltag som energieffektive varme- og kølesystemer, lokalt indkøbt mad og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter. Priserne varierer fra omkring €90 til €200 pr. nat.

Hoteller der er ideelle for de romantiske par

Hotel Madlein – Dette moderne og elegante hotel er beliggende i hjertet af Ischgl og tilbyder en række romantiske pakker og oplevelser for par, herunder middage med levende lys, champagne- og chokoladesmagninger og private spa-sessioner. Prisintervallet for et dobbeltværelse er omkring €250-€500 pr. nat.

Hotel Trofana Royal – Dette luksuriøse hotel har en charmerende indretning i alpestil og tilbyder par en række romantiske oplevelser, såsom private middage i en hyggelig bjerghytte, hestevognsture og spa-behandlinger for to. Prisintervallet for et dobbeltværelse er omkring €400-€1000 pr. nat.

Hotel Brigitte – Dette hyggelige og charmerende hotel er beliggende i landsbyens centrum af Ischgl og tilbyder par en romantisk atmosfære med smuk udsigt over bjergene. Hotellet har et wellness-område med sauna, dampbad og afslapningsrum samt en hyggelig lounge med pejs. Prisintervallet for et dobbeltværelse er omkring €200-€400 pr. nat.

Hotel Albona – Dette romantiske hotel ligger kun få skridt fra skiløjperne og tilbyder par en række romantiske oplevelser, såsom middage med levende lys, private spa-sessioner og hestevognsture gennem bjergene. Prisintervallet for et dobbeltværelse er omkring €250-€500 pr. nat.

Hotel Garni Val Sinestra – Dette charmerende hotel er beliggende i rolige og idylliske omgivelser lige uden for Ischgl og tilbyder par en romantisk atmosfære med smuk udsigt over bjergene. Hotellet har et wellness-område med sauna, dampbad og afslapningsrum samt en hyggelig lounge med pejs. Prisintervallet for et dobbeltværelse er omkring €150-€300 pr. nat.

Hotel Post Ischgl – Dette luksuriøse hotel er beliggende i hjertet af Ischgl og tilbyder par en række romantiske oplevelser, såsom private middage i en hyggelig bjerghytte, hestevognsture og spabehandlinger for to. Hotellet har også en stilfuld bar og loungeområde til romantiske aftener. Prisintervallet for et dobbeltværelse er omkring €300-€700 pr. nat.

Hotel Fliana – Dette elegante hotel er beliggende i en rolig og malerisk beliggenhed i Ischgl og tilbyder par en romantisk atmosfære med smuk udsigt over bjergene. Hotellet har et wellness-område med sauna, dampbad og afslapningsrum samt en hyggelig lounge med pejs. Prisintervallet for et dobbeltværelse er omkring €250-€500 pr. nat.

Hotel Sonne – Dette hyggelige og charmerende hotel er beliggende i landsbyens centrum af Ischgl og tilbyder par en romantisk atmosfære med smuk udsigt over bjergene. Hotellet har et wellness-område med sauna, dampbad og afslapningsrum samt en hyggelig lounge med pejs. Prisintervallet for et dobbeltværelse er omkring €200-€400 pr. nat.

Hotel Arnika – Dette traditionelle og charmerende hotel er beliggende i rolige og idylliske omgivelser lige uden for Ischgl og tilbyder par en romantisk atmosfære med smuk udsigt over bjergene. Hotellet har et wellness-område med sauna, dampbad og afslapningsrum samt en hyggelig lounge med pejs. Prisintervallet for et dobbeltværelse er omkring €200-€400 pr. nat.

Hotel Sonnenburg – Dette luksuriøse og romantiske hotel er beliggende i en rolig og malerisk beliggenhed i Ischgl og tilbyder par en række romantiske oplevelser, såsom private middage i en hyggelig bjerghytte, hestevognsture og spa-behandlinger for to. Hotellet har også en stilfuld bar og loungeområde til romantiske aftener. Prisintervallet for et dobbeltværelse er omkring €400-€1000 pr. nat.

Hoteller med gode spa-faciliteter

Her er nogle hoteller i Ischgl med højt vurderede spafaciliteter og deres tilsvarende prisklasser:

Hotel Trofana Royal – Dette luksuriøse femstjernede hotel kan prale af et 2.500 kvadratmeter stort spa- og wellnesscenter, der omfatter en indendørs pool, saunaer, dampbade, et fitnesscenter og et afslapningsområde. De tilbyder en række behandlinger såsom massage, ansigtsbehandlinger og kropsindpakninger. Priserne starter ved omkring 500 € per nat.

Hotel Yscla – Dette 4-stjernede superior hotel har et rummeligt spa-område, der har en indendørs pool, saunaer, et dampbad og et afslapningsrum. De tilbyder også en række massager, skønhedsbehandlinger og fitnessaktiviteter. Priserne starter ved omkring €280 per nat.

Hotel Seiblishof – Dette firestjernede hotel har et 500 kvadratmeter stort spa-område, der omfatter en indendørs pool med panoramaudsigt, saunaer, dampbade og et afslapningsrum. De tilbyder forskellige massager og behandlinger samt et fitnesscenter. Priserne starter ved omkring €200 per nat.

Hotel Solaria – Dette 4-stjernede hotel har et moderne spa-område med sauna, dampbad, infrarød kabine og afslapningsrum. De tilbyder massage og andre behandlinger samt et fitnesscenter. Priserne starter ved omkring €190 per nat.

Hotel Albona – Dette 4-stjernede hotel har et spa-område, der omfatter en sauna, dampbad og et afslapningsrum. De tilbyder også massage og skønhedsbehandlinger. Priserne starter ved omkring €170 per nat.

Hotel Sonne – Dette 4-stjernede hotel har et spa-område, der har en indendørs pool, saunaer, dampbade og et afslapningsrum. De tilbyder massage og skønhedsbehandlinger samt et fitnesscenter. Priserne starter ved omkring €160 per nat.

Hotel Gramaser – Dette 3-stjernede superior hotel har et lille, men hyggeligt spa-område, der inkluderer en sauna og et afslapningsrum. De tilbyder massage og skønhedsbehandlinger samt et fitnesscenter. Priserne starter ved omkring €130 per nat.

Hotel Garni Angela – Dette trestjernede hotel har et spa-område med sauna, dampbad og afslapningsrum. De tilbyder massage og skønhedsbehandlinger. Priserne starter ved omkring €100 per nat.

Bemærk venligst, at priserne kan variere afhængigt af sæsonen og den valgte værelsestype.

Til dem der rejser alene

Ischgl er en populær destination for solorejsende, og der er flere hoteller, der henvender sig til denne demografiske ved at tilbyde sociale aktiviteter og arrangementer. Her er nogle eksempler:

Hotel Trofana Royal – Dette luksuriøse hotel tilbyder en række faciliteter for solorejsende, herunder en spa, fitnesscenter og flere spisemuligheder. Hotellet afholder også ugentlige sociale arrangementer såsom vinsmagning og livemusik. Priserne starter ved omkring 500 € per nat.

Hotel Brigitte – Dette familiedrevne hotel er kendt for sin varme gæstfrihed og imødekommende atmosfære, hvilket gør det til et godt valg for solorejsende. Hotellet tilbyder en række aktiviteter, herunder guidede vandreture og snesko-udflugter, samt sociale arrangementer såsom vinsmagning og madlavningskurser. Priserne starter ved omkring €130 per nat.

Hotel Fliana – Dette moderne hotel tilbyder en række faciliteter til solorejsende, herunder spa, fitnesscenter og pool. Hotellet afholder også regelmæssige begivenheder såsom yogaklasser og guidede vandreture. Priserne starter ved omkring €200 per nat.

Hotel Sonne – Dette charmerende hotel tilbyder en hyggelig og behagelig atmosfære for solorejsende med faciliteter såsom sauna, dampbad og solterrasse. Hotellet afholder også regelmæssige begivenheder såsom vinsmagning og livemusik. Priserne starter ved omkring €100 per nat.

Hotel Madlein – Dette stilfulde og moderne hotel tilbyder en række faciliteter for solorejsende, herunder en spa, fitnesscenter og pool. Hotellet afholder også regelmæssige arrangementer såsom DJ-aftener og modeshows. Priserne starter ved omkring €200 per nat.

Hotel Seespitz – Dette traditionelle alpehotel tilbyder en hyggelig og indbydende atmosfære for solorejsende med faciliteter såsom spa, fitnesscenter og solterrasse. Hotellet afholder også regelmæssige begivenheder såsom vinsmagning og livemusik. Priserne starter ved omkring €150 per nat.

Hotel Salnerhof – Dette familiedrevne hotel tilbyder en række faciliteter til solorejsende, herunder spa, fitnesscenter og pool. Hotellet afholder også regelmæssige begivenheder såsom vinsmagning og livemusik. Priserne starter ved omkring €180 per nat.

Hotel Montanara – Dette hyggelige og indbydende hotel tilbyder en række faciliteter for solorejsende, herunder en spa, fitnesscenter og solterrasse. Hotellet afholder også regelmæssige begivenheder såsom vinsmagning og livemusik. Priserne starter ved omkring €100 per nat.

Hotel Garni Angela – Dette lille og charmerende hotel tilbyder en afslappet og venlig atmosfære for solorejsende med faciliteter såsom sauna og solterrasse. Hotellet afholder også regelmæssige arrangementer såsom vinsmagning og guidede vandreture. Priserne starter ved omkring €70 per nat.

Hotel Verwall – Dette moderne hotel tilbyder en række faciliteter for solorejsende, herunder en spa, fitnesscenter og pool. Hotellet afholder også regelmæssige begivenheder såsom yogaklasser og guidede vandreture. Priserne starter ved omkring €150 per nat.

Kæledyrsvenlige hoteller

Her er nogle af de bedste kæledyrsvenlige hoteller i Ischgl:

Hotel Garni Urezza – Dette hyggelige hotel er beliggende i hjertet af Ischgl og tilbyder kæledyrsvenlig indkvartering med en charmerende alpeatmosfære. Kæledyr er velkomne mod et ekstra gebyr, og hotellet tilbyder hundeskåle, tæpper og affaldsposer. Priserne starter ved omkring €100 per nat.

Hotel Fliana – Dette stilfulde hotel tilbyder kæledyrsvenlige værelser med en fantastisk udsigt over bjergene. Kæledyr er tilladt mod et ekstra gebyr, og hotellet tilbyder hundesenge, skåle og godbidder. Hotellet har også en spa med sauna og spabad samt en restaurant, der serverer østrigske og internationale retter. Priserne starter ved omkring €200 per nat.

Hotel Seiblishof – Dette luksuriøse hotel tilbyder kæledyrsvenlige værelser med balkon og panoramaudsigt over bjergene. Kæledyr er velkomne mod et ekstra gebyr, og hotellet tilbyder hundesenge, skåle og godbidder. Hotellet har også en spa med pool, sauna og dampbad samt en restaurant, der serverer regionale og internationale retter. Priserne starter ved omkring €250 per nat.

Hotel Sonne – Dette familievenlige hotel tilbyder kæledyrsvenlige værelser med balkoner og udsigt over bjergene. Kæledyr er velkomne mod et ekstra gebyr, og hotellet tilbyder hundesenge, skåle og godbidder. Hotellet har også en spa med sauna og dampbad samt en restaurant, der serverer traditionelle tyrolske retter. Priserne starter ved omkring €150 per nat.

Hotel Brigitte – Dette hyggelige hotel tilbyder kæledyrsvenlig indkvartering i en rolig beliggenhed kun en kort gåtur fra centrum af Ischgl. Kæledyr er velkomne mod et ekstra gebyr, og hotellet tilbyder hundesenge, skåle og affaldsposer. Hotellet har også en spa med sauna og spabad samt en restaurant, der serverer regionale specialiteter. Priserne starter ved omkring €100 per nat.

De bedste kulinariske oplevelser

Der er flere hoteller i Ischgl, der tilbyder fremragende spisemuligheder til gæsterne. Her er nogle af de bedste:

Paznaunerstube på Hotel Trofana Royal: Denne restaurant har opnået tre Michelin-stjerner for sit enestående køkken, som kombinerer traditionelle østrigske smagsoplevelser med moderne teknikker. Gæsterne kan forvente at finde retter som vildttartar, foie gras med æble og valnød og stegt kalvesadel. Priserne er i den høje ende, med middag i gennemsnit omkring 200-250 euro pr. person.

Restaurant Stüva på Hotel Yscla: Denne elegante restaurant serverer raffinerede retter, der viser regionale ingredienser, såsom vildt med kastanjer og tyttebærsauce og sprød fjeldørred med rødbeder og peberrod. Priserne er i den højere ende, med hovedretter i gennemsnit omkring 30-50 euro.

Hotel Fliana Restaurant: Denne restaurant fokuserer på det moderne østrigske køkken med en menu, der omfatter retter som vildtravioli, svinekød med græskar og æble og fjeldørred med surkål og kaviar. Priserne er moderate, med hovedretter i gennemsnit omkring 20-40 euro.

Stiar på Hotel Madlein: Denne restaurant serverer kreative og moderne retter med fokus på lokale råvarer. Forvent retter som hummer med foie gras, oksetatar med sort trøffel og andebryst med figner og polenta. Priserne er i den højere ende, med hovedretter i gennemsnit omkring 30-50 euro.

Grill Alm på Hotel Albona Nova: Denne restaurant tilbyder en omfattende menu med grillet kød, fisk og grøntsager, samt en række salater og forretter. Priserne er moderate, med hovedretter i gennemsnit omkring 20-30 euro.

Restaurant Sunnalm på Hotel Sonne: Beliggende på bjerget tilbyder denne restaurant en fantastisk udsigt sammen med solide tyrolske retter. Gæsterne kan nyde retter såsom gullaschsuppe, schnitzel og Kaiserschmarrn (en sød pandekageret). Priserne er moderate, med hovedretter i gennemsnit omkring 15-25 euro.

Hotel Tannenhof Restaurant: Denne restaurant serverer gourmetkøkken med fokus på regionale og årstidens råvarer. Forvent retter som græskarsuppe med trøffelskum, vildt med braiseret rødkål og chokoladesoufflé med vaniljesauce. Priserne er i den højere ende, med hovedretter i gennemsnit omkring 40-60 euro.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *